Go to Top

Activitats a la Llibreria Documenta

febr.
1
dc.
Un viaje al Purgatorio dantesco. Un curs de Francesco Luti @ LLibreria Documenta
febr. 1 @ 18:30 – març 29 @ 20:30

Día miércoles: horas, 18,30-20,30.

Fechas: 1 de febrero; 15 de febrero; 1 de marzo; 8 de marzo; 15 de marzo; 29 de marzo

(12 horas en total)

Se trata de 6 encuentros donde el profesor (florentino como Dante) Francesco Luti, nos acompañará en el reino del Purgatorio, acercándonos  a la comprensión de la Divina Comédia, el mayor poema de la historia de la literatura Europea y tal vez de la Mundial.

Se trata de una aproximación seria y a la vez muy accesible a uno de los poemas fundacionales de la literatura occidental y que sigue siendo una lectura apasionante.

Los encuentros serán en castellano, aunque el profesor analizará teniendo siempre como referencia el texto original, y las lecturas de los cantos serán en italiano.

 

març
25
ds.
Matins Infantils | Mariona Trenchs narrarà La Cabra Goluda i més @ Llibreria Documenta
març 25 @ 12:00 – 13:00

Us convidem a l’última sessió dels Matins Infantils d’aquest trimestre.

Mariona Trenchs narrarà “La Cabra Goluda”, “L’espera” i “Què llegeixen els animals abans de dormir?”.

Us esperem a les 12h!

Dia Internacional de llegir Tolkien @ Llibreria Documenta
març 25 @ 16:00 – 20:30
març
28
dt.
Lectura Compartida: El Loco, de Rainald Goetz @ Llibreria Documenta
març 28 @ 19:00 – 20:30

Tercera Lectura Compartida del cicle d’hivern (però ja a la primavera).

Les Lectures Compartides són un espai per comentar els llibres que ens han enlluernat. Tots hi som convidats a escoltar i a parlar. Dirigides per Helena Quesada i #LlucSendra

“Tú curas a la gente que con su enfermedad reacciona adecuadamente ante las condiciones inadecuadas de su vida”, se li diu al protagonista de la novel·la, un alterego de l’autor.
“El Loco” és la primera novel·la publicada per Goetz, un autor polèmic i provocador, que no busca respondre preguntes sinó més aviat aprofundir en la reflexió que dirigeix tota l’obra: què entenem per normalitat? com es decideix quan i per què una persona ha de ser medicalitzada?
“El Loco” és una de les novel·les més destacades de la literatura alemanya de la segona meitat del segle XX, no només pel tractament de la temàtica sinó per les qualitats del text, que incorpora soliloquis de pacients, descripcions gairebé etnogràfiques d’una institució psiquiàtrica, prescripcions mèdiques…

Us en deixem una ressenya: http://www.elboomeran.com/blog-post/539/18135/patricio-pron/un-mundo-de-dolor-loco-de-rainald-goetz/

El format és obert a la participació de tots aquells que hagin llegit el llibre o hi estiguin interessats. Només demanem que ens envieu un correu d’inscripció a correu@documenta-bcn.com o ens truqueu al 93.317.25.27

Un llibre de Editorial Sexto Piso.

març
30
dj.
Presentem el Premi Documenta 2016: ‘El forat’, de Jordi Amor @ Llibreria Documenta
març 30 @ 19:00 – 22:00

L’Altra Editorial, la Llibreria Documenta i l’agenda Butxaca us conviden a la festa de presentació de la novel·la guanyadora del Premi Documenta 2016: EL FORAT, de Jordi Amor.

Amb presentació de Pau Vidal i Lali Sandiumenge.

Entrada lliure. Us hi esperem!