Go to Top

Activitats a la Llibreria Documenta

des.
14
dj.
Presentem “El hombre que se creía Vicente Rojo”, de Sònia Hernández @ Llibreria Documenta
des. 14 @ 19:00 – 20:30
Presentem "El hombre que se creía Vicente Rojo", de Sònia Hernández @ Llibreria Documenta | Barcelona | Espanya

L’editorial Acantilado i la llibreria Documenta us convidem a la presentació del llibre El hombre que se creía Vicente Rojo, de Sònia Hernández.

Amb l’escriptor Enrique Vila-Matas.

 

«No conozco sensación más placentera que la de leer un buen poema, escuchar música o mirar una pintura bella. Ése es el único significado de todo, el lugar del que fuimos expulsados y que nos pasamos toda la vida buscando».

Us hi esperem!

des.
15
dv.
Presentem “El Crist obès”, de Larry Tremblay (a la galeria Wynwood Point) @ Wynwood Point
des. 15 @ 19:00 – 20:30
Presentem "El Crist obès", de Larry Tremblay (a la galeria Wynwood Point) @ Wynwood Point | Barcelona | Catalunya | Espanya

L’espai Wynwood Art Lab, la llibreria Documenta i l’Editorial Gregal es complauen a convidar-vos a la presentació de la novel·la El Crist obès, de Larry Tremblay, traducció de Ricard Ripoll.

Hi intervindran l’actor i director de teatre Victor Álvaro i el traductor Ricard Ripoll.

Presentem “Antes (de) que la nada prevalezca”, de Moisés Galindo @ Llibreria Documenta
des. 15 @ 19:30 – 20:30
Presentem "Antes (de) que la nada prevalezca", de Moisés Galindo @ Llibreria Documenta | Barcelona | Espanya

La Garúa Poesía Editorial i la llibreria Documenta us convidem a la presentació del llibre Antes (de) que la nada prevalezca, de Moisés Galindo.

Presentarà l’acte el també poeta José Antonio Jiménez.

Us hi esperem!

«Moisés Galindo hace del jazz no la banda sonora de este Antes (de) que la nada prevalezca sino otra manera de escribir poesía. Y, a estas alturas de la historia de la literatura, ¿cómo un poeta puede aspirar a escribir de manera diferentes? La respuesta de Galindo es muy sencilla: desde una sintáxis paradójica. Así, consigue sobrevolar las oquedades del lenguaje, de la vida, de la existencia, sin intentar llenarlas de nostalgia o de hábitos o de frases acabadas; tan solo usa las simas como contraluz o contrapunto musical, porque en el contraste está el encuentro, la melodía de lo que existe en cada instante, el ritmo de lo que podemos nombrar».

des.
16
ds.
Matins infantils | Choven contos, contes en gallec amb Sherezade Bardají @ Llibreria Documenta
des. 16 @ 12:00 – 13:00
Matins infantils | Choven contos, contes en gallec amb Sherezade Bardají @ Llibreria Documenta | Barcelona | Catalunya | Espanya

Què us semblaria una trobada ben nadalenca amb una contacontes que ve de Galícia a explicar-nos tot d’històries per escalfar-nos en aquest matí de dissabte? 

La narradora Sherezade Bardají, ‘Shere’, ens guiarà i rebrà a ‘O apalpador’, l’home de les muntanyes que comprovarà si aquest darrer any hem menjat bé.*

 

Organitza la llibreria Documenta, LudoteGa i l’Asemblea Cultural Galega de Barcelona, ACGB

Us hi esperem!

*L’Apalpador o Pandigueiro és la figura mítica d’un gegant carboner que segons la tradició del Nadal gallec viu a les muntanyes de l’est de Galícia (comarques de Sarria, Quiroga, Terra de Lemos, Terra de Trives i os Ancares) i que baixa la nit del 25 de Desembre a tocar la panxa dels nens per veure si han menjat prou durant l’any, deixant-los un grapat de castanyes, eventualment algun regal i desitjant-los que tinguin un any vinent ple de felicitat i suficient menjar.

Presentem “Navidades Paganas. Raíces y sombras de una liturgia” @ Llibreria Documenta
des. 16 @ 19:00 – 20:30
Presentem "Navidades Paganas. Raíces y sombras de una liturgia" @ Llibreria Documenta | Barcelona | Espanya

L’editorial Hermenaute i la llibreria Documenta us convidem a la presentació del llibre Navidades Paganas. Raíces y sombras de una liturgia, d’Andrea Roche, Biel Figueras, Jorge Cano Cuenca, Alberto Ávila Salazar, Marta Torres, Francisco Jota-Pérez i Lluís Rueda.

Un viatge a través dels segles que ens portarà de la festa comunitària i excessiva de l’Antiguitat a l’ideal familiar i íntim que mostrava Dickens a Conte de Nadal, passant per l’Edat mitjana i fins l’actualitat.

Us hi esperem!