• 19/10/2024 17:30 h Llibreria Documenta, Pau Claris 144, Barcelona

    Una tarda de contes: SOTA LES SABATES. Adaptació de contes del Toon Tellegen amb Ada Cusidó

    Contes per a tota la famiñia

    Heu rebut mai la carta d’una formiga?

    O…heu convidat mai un cuc de seda al vostre aniversari? Us heu escrit mai una cara a vosaltres mateixos??? Si pareu atenció veureu que sota els vostres peus està ple d’animals petits que també viuen contents, xerren, riuen , es posen tristos, mengen mel i pastissos i s’escriuen cartes!!! Demà passat serà l’aniversari de l’esquirol, s’ha de convidar tothom del bosc, cartes i més cartes sortiran volant per la finestra, no pot faltar ningú!.

    Sessió amb objectes. Una cadira plena de calaixos on viuen , amagats els animals del bosc. Una cadira/arbre que fa de lloc de trobada.

    Edat: + 3 anys. Durada: 45 minuts
    Entrada lliure. Els infants sempre hauran d'estar acompanyats d'un adult.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades